UPOZNAJTE METODU WINGWAVE

 

Wingwave coaching nova je i iznimno djelotvorna metoda rada na sebi, odlična u prevladavanju strahova, blokada, trauma

 

Poznato je da naš mozak tijekom sna "prerađuje" sve što smo proživjeli tijekom dana, no ako nam je neka situacija bila previše stresna, mozak ne uspijeva dovršiti taj samoiscjeljujući proces i nama ostaje bolni trag proživljena stresa. Zbog toga nam se vraćaju stare neugodne slike i osjećaji, a nastaju i novi, koji nas koče u korištenju svih naših potencijala.

Ovom se metodom prvo rješavamo neugodna osjećaja, a potom se on zamjenjuje novim, ugodnim. Nakon coachinga, stresna situacija na kojoj smo radili u nama više ne izaziva nelagodu. Također, ako se pripremamo za ispit, nastup, natjecanje, coaching će izazvati ugodne osjećaje koji su nam u tom trenutku potrebni (samopouzdanje, mirnoća itd).

Naziv metode izveden je iz dvije metafore: zamaha leptirovih krila, koji prema teoriji kaosa može pokrenuti snažne promjene na drugom kraju svijeta ako se dogodi u pravo vrijeme u pravom trenutku, te metafore za moždani val kao bljesak inspiracije, a upravo takve valove, koji jačaju samopouzdanje i pozitivne osjećaje potiče wingwave coaching.

O ovoj metodi kojoj se okreću sportaši, menadžeri, osobe iz javnog života te mnogi drugi, možete čuti više od autorice Core Besser-Siegmund na predstavljanju njezine knjige Wingwave coaching.

Izvor: sensaklub.hr

Postanite wingwave®coach

Top