NLP TRENER 2020

 

NLP Trener


Sposobnosti NLP trenera

Sposobnost rapporta, sposobnost demonstracije i objašnjavanja tehnika i sadržaja, sposobnost usmjeravanja grupe, sposobnost prilagodbe grupi, sposobnost upravljanja samim sobom, emocionalna stabilnost, sposobnost rada pod stresom, sposobnost donošenja odluke i kompromisa. Za trenera je važno da posjeduje sposbnost “otvorene” i “prikrivene” primjene NLP-tehnika i metoda. Integracija NLP- aksioma na razini ponašanja u grupnom kontekstu.

Također, trener stječe sljedeće sposobnosti: ekološki rad sa pojedincima i grupama, utilizacija grupnih procesa i sposobnosti polaznika, kao i kompetentno vođenje grupe i managenent konflikta, upravljanje sadržajima i procesima na različitim psihološkim razinama, poznavanje psiholoških i neurobioloških koncepata, psihoterapeutskih metoda i uobičajenih modela komunikacije, kao i njihova integracija u NLP-model.

Uvjeti za pristupanje edukaciji:

Osnovno znanje sadržaja iz NLP-Practitioner i NLP-Master edukacije. Od početka NLP-Practitionera moraju proći najmanje 2 godine.

Moduli

Modul 1: Učenje: motivacija, strategije, blokade, osnovne sposobnosti, generalizacija i povezivanje sadržaja pri učenju, dobra atmosfera za učenje.

Modul 2: dizajn seminara, prezentacija: Grinder Format, 4-mat format, rad s metaforama, tehnike argumentacije, planiranje prezentacije, postavljanje početnog i završnog okvira, SCORE u prezentaciji.

Modul 3: Razne psihološke metode: Gestalt – terapija, Psihoanaliza, TA, Psihodrama, TZI, i druge.

Modul 4: Grupa: kontrola grupnog procesa, konflikti u grupi, raport sa grupom, feedback na raznim razinama, otvorena i prikrivena intervencija, doživljaj grupe i sinergije u teamu.

Modul 5: Tehnike prezentacije: svjesna i podsvjesna kompetencija, stuck states kod trenera, fleksibilnost, korištenje medija, govor tijela, fizioloigija, pozicije trenara pri radu.

Modul 6: Alat trenera: koja sredstva nam stoje na raspolaganju.

Modul 7: Integracija konflikta, ophođenje sa problematičnim članovima grupe, proširenje osobnog modela svijeta.

Modul 8: Etika, osobna ravnoteža

Modul 9: Sposobnost rukovođenja, rad na osobnom stilu.

Modul 10: Protokol napretka za vrijeme izobrazbe, demonstracija sposobnosti i certifikacija

 


 

Naziv: NLP Trener 2020
Cijena: 1.800,00 € *smještaj uračunat
Mjesto održavanja: Sv. Petar n/m
Termin:

Uskoro

PRIJAVITE SE ZA EDUKACIJU:

Ime:
Prezime:
E-mail:
Telefon:
 

NEWSLETTER

Prijavite se za naš newsletter i redovito primajte obavjesti o našem radu i novim edukacijama:
Top