NLP PRACTITIONER 2020

 

NLP Practitioner 2020

 


 

 

 

Naučite mijenjati svoje misli, emocije i ponašanje kako bi Vama bilo bolje.

Naučite tehnike NLP ( Neuro Lingvističkog programiranja) i :

 • Svladajte tremu pred javni nastup
 • Podignite vlastitu motivaciju
 • Ukonite ograničavajuća uvjerenja i probudite kreativnost
 • Omogućite si izlazak iz neželjnih emotivnih stanja
 • Poboljšajte svoje odnose
 • Pobjedite fobije

I još puno toga.

Krenite! – Sada imate priliku sami naučiti kako si pomoći, osnažiti sebe, a i druge.

EDUKACIJA:  u organizaciji NLP&Coaching Akademije (dr. Nada Kaiser) (www.nlp-akademija.com)  i prema programu International Assosiation of NLP Institutes (IN); www.in-ici.net, Der Deutsche Verband fur Neuro-Linguistisches Programmieren (DVNLP), Hrvatska Asocijacija Neuro-Lingvističkog Programiranja (HANLP)  i  European Association od Neuro Linguistic Programming (EANLP).

TRAJANJE: 130 sati podijeljenih u 18 dana (6 modula). Trening podrazumijeva teoretski i praktičan pristup temama koje se obrađuju.
 

CERTIFIKAT: Po uspješnom završetku edukacije polaznici će biti certificirani kao NLP Practitioner, s pečatima navedenih organizacija i ISO 9001.

EDUKATORI: prof.dr. Nada Kaiser, sveučilišna docentica s 30-godišnjim iskustvom u psihoterapiji, u suradnji s Magdalenom Denona, NLP Trener, i Katom Leutar, mag. oec.

 
 PRIJAVA na mail: an.hanlpt@gmail.com 

 

 

Polaznici će steći sposobnost prepoznavanja prirode problema koji nastaju u međuljudskim odnosima u poslovnom kontekstu, naučiti tehnike i strategije za njihovo rješavanje, steći sposobnost za vođenje timova i pozitivno utjecanje na druge, naučiti tehnike pregovaranja i upravljanja konfliktima, steći sposobnost kako dobro oblikovati i ostvarivati poslovne ciljeve, upoznati metode za samoosnaživanje i za podizanje vlastite učinkovitosti. Poseban naglasak je stavljen na kvalitete lidera, integritet i karizmu.

 

Sadržaj:

 1. Poslovni ciljevi: kako povezati na skladan način ciljeve organizacije s osobnim ciljevima pojedinaca, rad na definiranju i postizanju cilja, usmjerenost prema cilju, okvir „kao da“
 2. Rukovođenje i liderstvo: kako motivirati sebe i druge za stvaralački rad unutar poslovne strukture radi ostvarivanja poslovnih rezultata; kako razvijati odnose koji se zasnivaju na uzajamnom povjerenju i međuutjecaju; kako razviti vještinu pozitivnog utjecanja na  kolege, partnere i management; kako ostvariti trodimenzionalni uspjeh kroz ravnotežu između posla i privatnog života; „Herojevo putovanje“ za razvoj integriteta, kongruencije i autentičnosti lidera  
 3. Pregovaranje i upravljanje konfliktima: Harward model pregovaranja; kako promotriti problem s više strana i naći više rješenja s različitih pozicija doživljavanja; medijacija
 4. Povratna informacija: kako na konstruktivan način davati i primati povratnu informaciju u poslovnom okruženju, percepcija i interpretacija feedback-a
 5. Razvoj osobne učinkovitosti: kako se osjećati kompetentnim, kongruentnim i motiviranim poslom; kako razvijati i jačati osobne resurse potrebne za postizanje ciljeva i zadovoljstva na poslu; kako prepoznati obrasce svojeg ponašanja i vlastitih strategija te kako ih promijeniti i povećati vlastitu učinkovitost; generator novog ponašanja; kako prepoznati uspješne strategije odlučivanja i motivacijske strategije kod sebe i kod drugih i kako ih modelirati
 6. Komunikacija u prodaji/nabavi: kako prepoznati želje i potrebe kupaca i klijenata i prilagoditi im svoju ponudu s ciljem obostranog zadovoljstva sklopljenim poslom; kako uspješno koristiti moć jezika; oblikovanje prezentacija i promidžbi korištenjem submodaliteta.

 


 

NLP – Practitioner & Health, IN

 

NLP Health Practitioner, IN je edukacija koja pokriva sve sadržaje po programu International NLP & Coaching Institutes Berlin (www.in-ici.net) s težištem na povezanost psihičkih i fizičkih procesa koji se odvijaju u našem tijelu. Tema psihosomatike se provlači kroz NLP Practitioner sadržaje, s primjerima i praktičnim vježbama usmjerenim prema poboljšanju zdravstvenih problema. Polaznici će naučiti i vježbati NLP tehnike kako bi ih bili sposobni samostalno primjenjivati u svakodnevnom životu kao i u radu s klijentima.

 

 

Sadržaj:

 1. Povezanost duha, uma i tijela; „healthy image“
 2. Metaprogrami i zdravlje
 3. Upravljenje stresom
 4. Zdravlje kao prioritet 
 5. Promjena limitirajućih uvjerenja vezanih uz zdravlje
 6. Komunikacija sa simptomom
 7. Motivacija, principi i tehnike za postizanje promjena loših u zdrave navike
 8. Vizualizacije za zdravlje 

 


 

NLP – Practitioner & Spirituality, IN

 

NLP Practitioner & Spirituality, IN je edukacija koja pokriva sve sadržaje po programu International NLP & Coaching Institutes Berlin (www.in-ici.net) s težištem na spiritualnosti. Primjeri i praktične vježbe polaznike će obogatiti uvidom u NLP kao pozitivno, korisno znanje, skupinu vrijednih alata koji nam omogućavaju da kreiramo onakav svijet u kojem želimo živjeti.

 

 

Ova edukacija namijenjena je svima otvorena duha, koji žele zaroniti u dublje razine svoga bića, a pri tome ostati povezani sa sobom unutar sebe i svijetom oko sebe.

NLP Practitioner & Spirituality također je namijenjen i onim duhovnim tragaocima koji se već aktivno bave nekom od spiritualnih metoda. Znanja, primjeri i praktične vježbe ove edukacije doprinijet će još uspješnijem prakticiranju spiritualnih tehnika.

Ako ste ikada pomislili da NLP i spiritualnost ne idu zajedno, ovom edukacijom imat ćete mogućnost uvidjeti koliko je ova kombinacija učinkovita.

 

Sadržaj:

 1. NLP aksiomi i duhovnosti
 2. Malo „ja“ i veliko „Ja“
 3. Duhovni aspekti neurologičkih razina – Proces: Sveto Putovanje
 4. Time line i sidrenje – Proces: Prisutnost vječnosti
 5. Pozicije zapažanja – Proces: Duhovno iscjeljivanje
 6. Spiritualni aspekt promjene limitirajućih uvjerenja
 7. Princip pozitivne namjere
 8. Praktična primjena NLPa u duhovnim tehnikama

 


 

 

Naziv: NLP Practitioner 2020
Cijena: 1.200,00 €
Mjesto održavanja: Zagreb, Petrova 6c
Termin:

1.)28.08.-30.08.2020.
2.)11.09.-13.09.2020.
3.)25.09.-27.09.2020.
4.)16.10.-18.10.2020.
5.)06.11.-08.11.2020.
6.)27.11.-29.11.2020

PRIJAVITE SE ZA EDUKACIJU:

Ime:
Prezime:
E-mail:
Telefon:
 

NEWSLETTER

Prijavite se za naš newsletter i redovito primajte obavjesti o našem radu i novim edukacijama:
Top