KVANTNA HARMONIZACIJA

Program treninga Kvantne Harmonizacije


 

Kvantne metode za harmoniziranje

Različite kvantne metode su znanstveno dokazane i priznate. Njihovom primjenom potiče se trenutno samoiscjeljenje i vraćanje harmonije putem kvantnih valova i kvantnog skoka. Zdravlje je harmonija. Bolest je disharmonija. Metode su širenja čiste svjesnosti. Zasnovane su na povezanosti starih spiritualnih učenja – metodi dvije točke i suvremene znanosti – kvantne fizike i psihologije, iz stanja čiste svijesti. Usavršavali su ih dr Richard Bartlett, dr Frank Kinslow i Andrew Blake. Kvantni valovi iniciraju trenutne, velike pozitivne promjene, harmonizacije i transformacije na svim razinama i u svim područjima vašeg života.

 


 

Koji su ciljevi treninga?

  1. Upoznati i naučiti različite metode kvantne harmonizacije.
  2. Savladati i usvojiti vještine širenja svjesnosti.
  3. Transformacija i harmonizacija osobnih tema i simptomatologije.
  4. Praktična primjena metoda u radu na: sebi, s drugim ljudima, djecom, vezama, financijama, otklanjanju simptoma, životinjama i ciljano.

Učenje vještina čiste svjesnosti i praktična primjena metode dvije točke i univerzalne ljubavi je osnova Kvantne Harmonizacije (QH). Trening je interaktivan i kroz grupni rad svaki polaznik iskustveno spozna stanje čiste svjesnosti i načine brze harmonizacije i transformacije primjenjive na: organizam, posao, veze, financije, uvjerenja, različitu simptomatologiju, odnose s drugim ljudima, …. Tehnike su za balansiranja mentalnog, fizičkog, emocionalnog i spiritualnog nivoa organizma. Stvaraju trenutne uvjete za iscjeljenje na kvantnom nivou. Lako se primjenjuju, ne zahtijevaju predznanje i svi ljudi ih mogu naučiti i koristiti u praksi. QH ne djeluje samo na osobu kojoj se radi tretman već i na onoga tko radi.

 


 

Program treninga

Trening Kvantne harmonizacije podijeljen je na dvije razine i traje dva dana. Osobnim izborom možete završiti samo prvu razinu ili proći cijeli dvodnevni trening.

1. Početni nivo Kvantne Harmonizacije (QH) – prva razina
• Materija i Kvantni valovi.
• Metoda dvije točke i energija čiste svjesnosti.
• Harmonizacija i transformacija organizma.
• Primjena QH u radu na sebi, drugim ljudima i daljinu .
• Transformacija različite simptomatologije (bol, strahovi, blokade..).
• Uspostavljanje balansa i ravnoteže

Završetkom prve razine ovladati ćete tehnikama primjene Kvantne Harmonizacije u radu na sebi, emocijama, radu s drugima i na daljinu.


2. Primijenjeni nivo Kvantne Harmonizacije (QH) – druga razina
• Intenzivna Kvantna Harmonizacija.
• Ciljana Kvantna Harmonizacija i blagostanje.
• Harmonizacija emotivnih veza, posla, komunikacije..
• Grupna QH.
• “Čista svjesnost” zdravlja.
• Jedinstvo, balans i cjelovitost.

Na drugoj razini dobivate znanja i mogućnosti iscjeljenja dubljih razina putem Kvantne Harmonizacije. Ciljano se radi na različitim temama. Upoznajete načine i tehnike postizanja blagostanja, harmoniziranje odnosa i komunikacije i načine svjesnijeg, sretnijeg i zdravijeg življenja.

 


 

Trener edukator: dr. Vesna Danilovac

 

Naziv: Kvantna harmonizacija
Cijena: 90,00 € po danu
Mjesto održavanja: Zagreb
Termin:

Uskoro
 

PRIJAVITE SE ZA EDUKACIJU:

Ime:
Prezime:
E-mail:
Telefon:
 

NEWSLETTER

Prijavite se za naš newsletter i redovito primajte obavjesti o našem radu i novim edukacijama:
Top